نرم افزار سیلورلایت

خلاصه
1397/08/13

مایکروسافت سیلورلایت یک بستر برنامه‌سازی تحت وب است که توانایی‌های مشابه ادوبی فلش دارد، که قابلیت چند رسانه‌ای، گرافیک و پویانمایی

نام نرم افزار: نرم افزار سیلورلایت


نام شرکت سازنده :  شرکت مایکروسافت

نوع نرم افزار: خارجی
کاربرد: 
مایکروسافت سیلورلایت یک بستر برنامه‌سازی تحت وب است که توانایی‌های مشابه ادوبی فلش دارد، که قابلیت چند رسانه‌ای، گرافیک و پویانمایی را درون یک محیط زمان اجرا جاسازی کرده‌است.
silverlight یک افزایه وب است که همانند افزایه های رایج به مرورگر وب الحاق شده و گستره ی توانائی های مرور گر را افزایش میدهد. علاوه یر خصوصیات یاد شده سیلورلایت قابلیت اتصال به پایگاه داده را دارد. سیلور لایت در حقیقت یک برنامه ی غنی وب (RIA (Rich Internet Application است که هماهند برنامه هائی که در تکنولوژی هائی مثل ASP.NET تولید میشوند قابل توسعه است. سیلور لایت زیر شاخه ای از تکنولوژی WPF است تنها با این تفاوت که روی وب اجرا میشود. مایکروسافت از سال 2007 تا 2012 (در حدود 5 سال) 5 ورژن مختلف از سیلورلایت را ارائه کرده است که آخرین ورژن آن در تاریخ 8 می 2012 روانه بازار شد. تکنولوژی سیلورلایت در سیستم عامل های مکینتاش نیز قابل پشتیبانی است.
تاریخچه شرکت مایکروسافت:
پائول آلن و بیل گیتس، دوستان دوران کودکی بودند که با شور و شوق فراوانی برای کامپیوتر برنامه نویسی می کردند و به دنبال ایجاد یک کسب و کار بودند. در ژانویه ۱۹۷۵، سیستم های تله میتری (MITS) به نام آتاری ۸۸۰۰ از شرکت میکرو تولید شد. پائول آلن متوجه شد که آن ها می توانند برای آتاری ۸۸۰۰، Basic بسازند و پس از تماس با بیل گیتس آن ها از این شرکت تقاضای استخدام کردند. پائول آلن به عنوان شبیه ساز و بیل گیتس به عنوان مترجم استخدام شدند. پس از تولید Basic، میکرو دستگاه آتاری Basic را تولید کرد و بازاریابی کرد. سرانجام در تاریخ ۴ آوریل ۱۹۷۵، شرکت مایکروسافت با مدیر عاملی بیل گیتس تاسیس شد. در آگوست ۱۹۷۷، مایکروسافت با مجله اسکی در ژاپن توافق کرد و در نتیجه اولین دفتر بین‌المللی خود را در ژاپن تاسیس کرد. مایکروسافت در ژانویه ۱۹۷۹، به یک مرکز جدید در واشینگتن در ایالات متحده آمریکا نقل مکان کرد.
مایکروسافت با سیستم عامل خود در سال ۱۹۸۰ یعنی زنیکس، وارد بازار کار سیستم عامل شد. سپس مایکروسافت سیستم عامل MS-DOS را تولید کرد. سرانجام مایکروسافت در مذاکرات با تحقیقات دیجیتال شکست خورد و در نوامبر ۱۹۸۰ سیستم عامل جدیدی با نام CP/M تولید کرد که در آینده در کامپیوترهای شخصی مورد استفاده قرار گرفت. مایکروسافت با درآمدهای بسیارش ۲۱۰ شرکت را خرید و هم چنین یک بخش چاپ و نشر به نام مایکروسافت پرس تولید کرد. سرانجام پائول آلن در ماه فوریه پس از مبتلا شدن به بیماری هوکچین استعفا داد.
نوع شرکت: سهامی عام
دفتر مرکزی: ردموند، ایالت واشینگتن، ایالات متحده آمریکا
تاریخ تأسیس: ۴ آوریل ۱۹۷۵ م.، البوکرکی، نیومکزیکو، ایالات متحده آمریکا
بنیان گذاران: بیل گیتس، پل آلن
وب سایت شرکت
www.microsoft.com